Düzce Gençlikspor ligde kalmak adına çok önemli olan üçlü virajın ikisini kazandı. Bu virajda üçüncü maçına 14 Şubat Pazar Günü sat 16:00'da kendi sahasında Beykoz karşısına çıkacak olan temsilcimiz bu maçta da galibiyet arayacak. Düşme potasında yer alan Düzce Gençlikspor son haftalarda çıkış yakaladı. Özellikle 14.hafta da Pertevniyal'a deplasmanda kaybeden Düzce Gençlikspor iddiasını sürüdürebilmesi için önünde ki üç maçın en az ikisini kazanmak zorundaydı. Kendi sahasında Vestel ile karşılaştı. Temponun düşmediği ve çok belirgin farkın olmadığı karşılaşmada Düzce Gençlikspor üstünlüğü sürdürdü.
İkinci maç depalsmandaydı ve Düzce Gençlikspor'un oynayacağı Ormanspor'da tehlike bölgesine yakındı. Düzce Gençlikspor'da amaç maçı kazanarak üstünde ki takımlara dahada yaklaşmaktı. Karşılaşmada iyi bir oyun çıkaran ve mücadeleyi bırakmayan Düzce Gençlikspor 65-61'lik galibiyet ile Düzce'ye döndü. bu başarılarla rakiplerine de yaklaşan Düzce Gençlikspor onları da strese soktu. Üçlü virajda 2 de 2 yapıldı. Şimdi kendi saha avantajı ve olmassa olmazı seyircisi ile Beykoz'u yenmek istiyor. Alacağı galibiyetle rakiplerine de yetişecek olan Düzce Gençlikspor umutlarını devam ettirmek istiyor,
Diğer maç sonuçlarına bağlı olarak sıralama açısındanda etkili olacak olan karşılaşmaya sevenlerinide bekliyor. Seyircinin desteği ile daha da güçlenen Düzce Gençlikspor 18 Temmuz Spor Salonu'nunda birçok rakibi sahayı dar etti. Aynı başarıları tekrarlamak isteyen temsilcimiz 14 Şubat Pazar Günü saat 16:00'da Beykoz ile karşılaşacak.