Düzce Cup'ta Nu-Door Düzce Gençlikspor ile Çanakkale Belediyespor karşılaştı. Nu-Door Düzce Gençlikspor karşılaşmaya Necip, Marwett, Alpay, Hüseyin ve Eyüp beşlisiyle oyuna çıktı. Rakip Çanakkale Belediyespor Melih, Atilla, Enes, Olcay ve Tolga beşlisiyle sahada hazır bulundu. Hakem Fatih Uslu ve Cenker Arslan' ın yönettiği maç karşılıklı ataklarla başladı.

Mücadele de ilk basket Nu-Door Düzce Gençlikspor' dan geldi. Basket yollarında zorlanan Düzcespor ilk periyotu 16-19 geride tamamladı. 2. Periyota da iyi başlayan ancak bu oyununu ilerleyen dakikalarda gösteremeyen Nu-Door Düzce Gençlikspor 8 fark geriye düştü. Farkı azaltma çabaları ilk yarının sonuna doğru etkili olurken Gençlikspor 30-31 yaparak skoru bir sayı geriye kadar getirdi. Çanakkale Belediyespor savunmayı toparladıktan sonra etkili akınlarında ilk yarıyı Nu-Door Düzce Gençlikspor karşısında 34-41 önde tamamladı.

3.periyotta da istediği oyunu sergileyemeyen Nu-Door Düzce Gençlikspor farkın açılmasına engel olmadı ve periyotu 58-44 yenik kapadı. 4.periyotta da fazla bir etkinlik gösteremeyen Gençlikspor karşılaşmadan da 65-57 sahadan yenik ayrıldı.