Düzce Gençlikspor,yapılan olağanüstü kongre ile yeni yönetim kurulunu açıkladı. Gençlikspor’un olağanüstü kongresine Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce Gençlik Ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, ASKF Düzce Başkanı ve Gençlikspor’un eski kulüp Başkanı Erdoğan Bıyık ve Gençlikspor üyeleri katıldılar.

Geçen seneki yönetim kadrosundan önemli bir kısmın yeniden görev aldığı yönetim kurulunda yeni isimler de dikkat çekti. Yurt dışından gelip Düzce’ye yatırım yapan işadamı Mustafa Cem Karamemiş, firması olan NU-DOOR’la Gençlikspor’a sponsor oldu. Gençlikspor bu sezon Nu-Door Düzce Gençlikspor olarak sahaya çıkacak.

Düzce Gençlikspor’un yeni yönetim listesi şu şekilde oluştu: Alp Muslu, Altan Gürel, Bayram Ali Kılıç, Burhan Yiğit, Bülent Sivrikaya, Bülent Yarar, Cem Kılıçoğlu, Ercan Coşkun, Fatih Mısır, Fatih Özçelik, Ferit Küçük, Numan Baştuğ, Mehmet Saygun, Mete Güner, Mustafa Cem Karamemiş, Ömer Altınok, Ömer Gaydanoğlu, Tolga Numan Taşkın.

Düzce Gençlikspor’un Pazartesi günü yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımın yapılacağı ve transfer çalışmalarının başlayacağı açıklandı.