Yeni yönetimin göreve gelmesi ile birlikte hızlı bir transfer atağına girişen Nu-Door Gençlikspor, bir amerikalı oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını duyururken, saha içi reklamlar ve su konusunda takıma destek veren sponsorlar da tanıtıldı.

Gençlikspor Basın Sözcüsü Ercan Coşkun, Saha içi reklamlar konusunda Yiğitler Beton'un sahibi Mithat Yiğit ile anlaştıklarını, ayrıca takımın oldukça yüklü bir miktar tutan su ihtiyacını da Hayat Su tarafından karşılanacağını söyledi. Su sponsorluğu ile ilgili olarak Bozkurt Ticaret sahibi İdris Hendek'e teşekkür eden Coşkun, bu sponsorlukların diğer firmalara örnek olmasını dilediğini söyledi.

Gençlikspor'un bu sezon formasına bağlayacağı Amerikalı Oyuncu ile ilgili olarak bilgi veren Coşkun, Marvett Mc Donald adındaki amerikalı oyuncu ile prensip anlaşmasına vardıklarını, 1,95'lik boyu ile uzun bir oyun kurucu sayılan 25 yaşındaki Mc Donald'ın gençlikspor'un üçüncü amerikalısı olduğunu söyledi.

Coşkun, Marvett Mc Donald'ın NCAA Alabama Üniversitesi takımında oynayan bir oyuncu olduğunu, son olarak Kosova liginde şampiyon olan Piriştine takımında 14 sayı ve 2,3 asist ortalaması ile oynadığını anlattı. Coşkun oyuncunun 40 bin YTL tutarındaki transfer bedelini Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in karşılayacağını da sözlerine ekledi.