Dengede geçen maçta Düzce Gençlikspor 9. dakika da oyuncusu Murat'ın attığı gol ile Düzce Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Gole karşılığı Düzce Belediyespor 11. dakikada oyuncusu Aykut ile cevap verdi. 1-1'den sonra da orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, 16. dakikada Düzce Gençlikspor geliştirdiği atakta 2. golü attı.

İlk yarının sonlarına yaklaşırken Nu- Door Düzce Gençlikspor' a baskı kuran Düzce Belediyespor, 38. dakikada Serhat'ın golü ile önce beraberliği yakaladı, 39. dakika da oyuncusu Emre ile de 3-2 öne geçti. 41. dk da Düzce Belediyespor , oyuncusu Serhat ile dördüncü golü atarken, ilk yarı Düzce Belediyespor'un 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Düzce Gençlikspor oldu.

70. dakika da Nu-Door firmasının sponsorluğunu yaptığı Nu Door Düzce Gençlikspor geliştirdiği akın da , ceza sahasına gönderilen topta yaşanılan karambol de Ogün topu ağlara gönderdi. Nu- Door Düzce Gençlikspor berberlik golü için rakibe baskı uygularken defansında boşluklar vermeye başladı. Bu hatasının sonucunuda 78. dakika da Düzce Belediyespor oyuncusu Serhat'ın attığı golle gördü. Kalesinde 5. golü gören Nu- Door Düzce Gençlikspor bu golün şokunu atamadan, Düzce Belediyespor 84. dakikada Aykut ile altıncı golü attı. Maçı Düzce Belediyespor 6-3 kazandı.