Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Düzcespor’un onursal başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde ziyaret için geldiği Düzce’de Gençlikspor Basketbol Takımı hakkında bilgiler aldı ve takım için iki transfer sözü verdi.

Düzce Belediyespor ve Düzcespor yöneticileriyle görüşen Aziz Yıldırım, heyetten aldığı bilgiler doğrultusunda yöneticilere Gençlikspor’un Antrenör ve Amerikalı oyuncu sorununu çözmek için söz verdiği öğrenildi. Gençlikspor’un sorunlarının halledilmesi ve sezon hazırlıklarına bir an önce başlaması için yapılan çalışmalar ise devam ediyor.

Gençlikspor’un 2. Lig’de geçen sezon yakaladığı başarının devam etmesi için el birliği yapan Düzceli yönetim kademesi, önümüzdeki günlerde yönetimin şekillenmesiyle olayların açığa kavuşacağı görüşündeler.

Keleş’in Gençlikspor hakkında ne karar vereceği ve Gençlikspor’a ne şekilde destek vereceği merak edilirken Aziz Yıldırım’dan gelen destek sözü Gençlikspor yöneticilerini yeni sezonda aynı başarıyı yakalayacak düzeyde bir kadro oluşturması konusunda umutlandırdı.

Geçen sezon Düzcespor’un üçüncü lige çıkmasında önemli rol oynayan Yıldırım’ın Gençlikspor’a da destek sözü vermesi memnuniyetle karşılandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Gençlikspor hakkında vereceği kararın takım için dönüm noktası olacağı belirtilirken, spor kamuoyunda Gençlikspor’un Düzce Belediyespor bünyesine katılması şeklindeki haberlerde konuşulmaya başlandı.