Türkiye Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Nu-Door Düzce Gençlikspor’un ilk transferleri bugünGençlikspor Kulüp Binası’nda yapılan basın toplantısıyla açıklandı.

Toplantıda Basın Sözcüsü Ercan Coşkun, Antrenör Behçet Üner, yöneticiler ve yeni sporcular hazır bulundular. İlk olarak Erdemirspor’un 5 numaralarından Uğurcan Sözer imza atan isim oldu. Uğurcan 19 yaşında ve 2,05 boyunda. İTܒden gelen Eyüp Aydoğan ise 19 yaşında, 2,06 boyunda ve 5 numara oynuyor. Anadolu Üniversitesi’nden gelen Günay Usta 1,91 boyunda, 23 yaşında ve 2 numara oynuyor. İzmir Büyükşehir’den gelen Gökhan İtak 20 yaşında, 1,98 boyunda ve 3 numara oynuyor. Ve son olarak da son 3 sezondur Düzce Gençlikspor forması giyen Dündar Kadıoğlu yeniden sözleşme imzalayan isim oldu.

Öte yandan yardımcı Antrenörlüğe daha önce Mülkiye, Gerede ve DSİ takımlarının altyapı antrenörü Hakan Kocakurt getirildi. Ayrıca daha önce Galatasaray, Tekel ve DSİ gibi takımlarda idari menajerlik yapan Erbil Alkanlar da bundan sonra Nu-Door Düzce Gençlikspor’da görev yapacak.