Nu-Door Gençlikspor Gazi Üniversitesi' nden transfer ettiği Barkın Çınar ile  imza töreni gerçekleştirdi. 1983 doğumlu 1.93 boyunda olan yeni oyuncu Basına açık olarak gerçekleştirilen imza töreninde tanıtıldı.

Nu-Door Gençlikspor Basın Sözcüsü Ercan Coşkun prensipte bu oyuncuyla anlaştıklarını, Barkın' nın 13 sayı ortalamasıyla oynadığını kaydederek . Bayramdan sonra İstanbul' da 3 maç yaparak hazırlıklarına devam edeceklerini söyledi. Takıma taraftarların ilgi göstermesinden memnun olduğunu belirten Ercan Coşkun, gençlerin antremanları izlediklerini, takımın yalnız bırakılmadığını ifade etti. Coşkun , sezon açılışını 1. Ligten bir takımla yapmayı düşündüklerini dile getirirken, reklam panolarıyla ilgili olarakta bir firma ile anlaşıldığını söyledi. Coşkun kulübün bu sezon bütçesinin 450 Bin YTL olduğunu söyledi.

Nu-Door Gençlikspor Antrönörü Behçet Üner de yeni transfer Barkın'ı gözlemleyebilmek için dörtlü turnuvada oynatacağını söyledi.Üner ayrıca, turnuvadaki dört takımın Ormanspor, Nu-Door Gençlikspor, Çanakkale Belediyespor ve Poyrazspor olduğunu açıkladı.