Basketbol ikinci liginde aldığı başarılı sonuçlar ile sporseverlerin gönlüne Basketbol sporunu yerleştiren, ancak yaşanan maddi sorunlar nedeniyle zor bir dönemden geçen  Düzce Gençlikspor’un Kulüp  Başkanı Serkan Tut ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Valisi Bülent Kılınç’ı Makamında ziyaret ederek destek istediler.

Tut ve Yönetim Kurulu üyeleri, biraz daha büyük bir bütçe ile bu takımın Basketbol ikinci liginde şampiyon olmaması için hiçbir neden olmadığını dile getirirken, Düzce’yi Basketbol  ikinci liginde temsil eden iki takım dışındaki tüm takımların ya belediyelerden ya da büyük firmalardan destek gördüğünü ifade ettiler.

Gençlikspor Yönetim kurulu üyeleri, sponsor arayışlarında Düzce’de bulunan sanayi kuruluşlarından yeterli destek bulamadıklarını da söylediler.

Düzce Valisi Bülent Kılınç ise, basketbol ikinci liginde Düzce’nin de temsilcisinin güzel olduğunu, Pazar günü oynanan Gençlikspor maçını izlemek için sahaya gittiği zaman karşılaştığı, her yaştan kadınlı erkekli seyircinin de kendisini sevindirdiğini ifade etti.

Kılınç, her kesimden alacakları katkılarla Gençlikspor’a destek olmaya çalışacaklarını belirtirken, sıkıntılı zamanlarda gösterdikleri mücadele için Gençlikspor yönetimine teşekkür etti.