Maddi sıkıntılar nedeniyle Gençlikspor basketbol takımının 2. lig hakkını devretmesi düşünmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in üstüne düşeni yapacağını açıklamasının ardından, Düzce Valisi Bülent Kılınç’da sorunlara aşmak için destek verebileceğini söyledi.

 

Konu ile ilgili kendisine bir bilgi verilmediğini ve kendisinin de sağdan soldan duydukları kadar bilgisi olduğunu belirten Düzce Valisi Bülent Kılınç, Gençlikspor'un meselesine öncelikle Düzcelilerin sahip çıkması gerektiğini söyleyerek Düzcelilere düşen görev kadar kendisine de görev düştüğünü belirtti. Ayrıca Kılınç, Gençlikspor yöneticilerinin kendisinden destek istemesi halinde oturup konuşabileceklerini ve soruna çözüm arayabileceklerini söyledi.

 

Konu ile ilgili olarak sorulan bir soruyu yanıtlayan Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise sorunun çözülebileceğini, aynı yönetimin yola devam etmesi görüşünde olduğunu söylemişti.

 

Genclikspor’un ikinci lig hakkının devredilmesi konusu kamuoyu tarafından da endişe ile izlenirken, sporseverler bu durumun yaşanmaması için mutlaka bir şeyler yapılması gerektiği görüşünde...