Geçen sezon ekonomik kriz sebebiyle takımı oluşturulmasında sıkıntılar yaşanırken bu sezon da aynı sorunlar kendini gösteriyor. Sponsorluk konusunda firmalarla görüşmeler devam ediliyor fakat ana sponsor konusunda gelişme kaydedilemedi. Geçen sene ana sponsor olan Nu-Door firması ile görüşüldüğünde, firma destek olacağını ancak ana sponsor olarak devam etmeyeceğini belirtti. geçen sezon takımın başında bulunan Behçet Üner ile yollar ayrıldı.

Behçet Üner kulüple görüştüğünü fakat devam eden sponsor sorunundan dolayı Olin Gençlik ile anlaştığını belirtti. Hemen akabinde Düzce Gençlikspor oyuncusu olan Barkın'ı da yanında götüren Üner, oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini ifade etti. 15 Temmuz'a kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na 20 bin TL lige katılım için yatırlması gerektiği biliniyor.


Düzce Gençlikspor Yönetim Kurulu çalışmalarına devam ediyor. Yapılan girşimlerde ana sponsor konusunda sonuç çıkmazken, Bölgesel Lig'de devam edilmesi düşüncesi ön plana çıkmaya başladı. Alt yapıda Düzce'li genç oyuncularla lige devam edilmesi 2-3 sezon profosyonel ligden uzaklaşılması fikri dile getirildi. Düzce Gençlikspor ana sponsor bulamadığı takdirde önümüzdeki sezon Bölgese Lig'de devam etme konusu önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.