Düzce Gençlikspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk ediyor. Yarın saat 16:00'da başlayacak maç öncesinde 15:30 da salonun kapılara açılacak ve taraftarlar salonu alınacak.Bu maç Gençlikspor açısında sezonun en önemli mücadelesi olacak.
Temsilcimiz maçı kazanırsa aylardır gördüğü korkulu rüya bitecek ve ligde kalma adına en büyük engel aşılmış olacak.
İstanbul Büyükşehir Belediye takımı geçtiğimiz hafta İstanbul'da hacettepe takımına 81-85 yenilmişti ve kendi sahasında kaybettiği puanları Düzce'den almaya çalışacak.
Rakip Büyükşehir 18 maçta topladığı 23 puanla sondan ikinci sırada ve Gençlikspor'u yenerek puanını 25'e çıkartıp Gençlikspor'la yer değiştirmek ve ligde kalmak istiyor.
Gençlikspor ise geçtiğimiz hafta Konya deplasmanında adeta bir trafik kazası geçirmişti ve farklı yenilmişti.
Konya yenilgisini unutan temsilcimiz büyük taraftarınında desteği ile bu maçı kazanıp puanını 26 ya yükseltip Büyükşehir'le aradaki puan farkını ikiye çıkarmak ve rahat bir nefes almak istiyor.
Behçet Hoca bu maç bizim bir yıllık emeğimizi alma maçımız bu nedenle tüm taraftarlarımızı elele verip bizi desteklemeye devet ediyoruz. Hep birlikte bunu başarmamız lazım aksi halde ateş hattından çıkamayız diyor. Gençlikspor İstanbul Büyükşehir Belediye maçı saat 16:00'da Düzce 18 Temmuz spor salonunda.