Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele edecek olan Düzce Gençlikspor olağan üstü kongre öncesinde yeni yönetim ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve federasyon başkanının Düzce Gençlikspor’a olan ilgisine hayran kaldıklarını belirten Gençlikspor eski yöneticilerinden Ercan Coşkun, “Turgay Demirel Düzce Gençlikspor’un üst seviyede mücadele etmesi için elinden geleni yaparken Düzce’de kimse hareket etmiyor.

Akıl almaz bir durum.12-13 kişinin kovalamasıyla yürüyecek işler değil bunlar. Maddi olarak çok fazla yıprandık. Başkan Serkan Tut’un bırakma isteğini açıklamasının ardından sözlü dahi olsa en küçük bir destek bile gelmedi. Bu şekilde takımı ayakta tutabilmemiz imkansız. Yeni oluşacak yönetimin önünü açmak adına biz istifa ettik. Umarım Cuma günü yeni bir yönetim oluşur ve yoluna emin adımlarla devam eder. Eğer gerekli nakit para temin edilirse kongre öncesinde yönetim toplanır ve kendi aramızda bir başkan seçeriz ve ardından yeni sezonda mücadele edecek kadroyu oluşturabiliriz.”dedi.

Diğer takımların transfer, antrenman ve diğer hazırlık aşamalarını neredeyse tamamladıklarının altını çizen Ercan Coşkun, transfer politikası olarak henüz çok geç olmadığını ve güzel transferlere imza atılabileceğini, eylülün başlarında başlayacak olan lige Cuma akşamı oluşacak olan yeni bir yönetimin 100 bin YTL’lik nakitle hızlı bir şekilde hazırlanabileceğini ifade etti.

100 Bin YTL’lik nakit paranın Düzce Gençlikspor takımına ilk etap için yeteceğini ve ekibin hızlı bir şekilde oluşabileceğini belirten Coşkun, takıma sezon boyunca 350 Bin YTL’lik bir kaynak temin edilerek çok başarılı bir takım oluşabileceğini belirtti.