Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve kadrosunu oluşturmaya çalışan Nu-Door Gençlikspor basketbol takımında beklentiler büyük.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele edecek olan Nu-Door Gençlikspor takımı yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yapılan kongre ile yeni başkan ve yönetimini belirleyen Nu-Door Gençlikspor takımın başına başarılı antrenör Behçet Üner’i getirdi.

Aralıksız olarak kadro oluşturma çalışmalarına devam eden Nu-Door Gençlikspor yeni sezondaki takımını belirlemeye çalışıyor.

Rakiplerine göre bir hayli geç kalan Nu-Door Gençlikspor yeni sezondaki hedefini en kötü olarak play off olduğunu belirtti. Zor bir durum içinde olduklarının da bilincinde olduklarını belirten Nu-Door Gençlikspor zoru başaracaklarına inandıklarını ve hazırlıklarını bu yönde sürdürdüklerini belirtti.

Düzce Valisi Bülent Kılınç’ın da desteğini alan Nu-Door Gençlikspor sezon hazırlıklarına aralıksız olarak devam ediyor ve kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Kadrosunu en kısa zamanda oluşturmayı hedefleyen Nu-Door Gençlikspor yeni sezonda başarılı olacağına inanıyor.