Geçen sezon önemli başarılara imza atan ve play off taDüzce’yi temsil eden Nu-Door Düzce Gençlikspor, yeni sezonda da başarıdan başarıya koşmaya hazırlanıyor. Bugün kulüp binasında yapılan törenle kendisini Nu-Door Düzce Gençliksporlu yapan sözleşmeye imza atan tecrübeli hoca, yeni sezonda hedefin play off olduğunu söyledi. Behçet Üner hayli mutlu olduğunu ve genç yöneticilerden gelen teklifi ret edemediğini ifade etti.

Üner, “Nu-Door Düzce Gençlikspor’la daha önceki dönemimizde de başarılı olduk. Ligin düşme adayı olan ilk takımı halinde aldığımız kırmızı lacivertli ekibi play off potasına soktuk. Ben azimli ve hırslı bir insanım. Henüz takım oluşturmadan hedef koymak yanlış olur ama ben şimdiden play off diyorum. Bütçemize uygun, Düzce’ye yakışan ve kaliteli sporcuları bünyemize katmaya çalışacağız. Bunun için çok fazla vaktimiz yok. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Basından gelen soruları içtenlikle yanıtlayan Behçet Üner, yeni oluşan yönetimle beraber güzel işler yapacaklarını, geç kaldıklarını fakat bu açığı kapatacaklarını da sözlerine ekledi.