Bölgesel Amatör Lig'de seyircisiz oynadığı Dumlupınar Üniversitesi'ni 2-1 kazanan Düzcespor'da Teknik Direktör Cenap Taner maç sonrasında soruları cevapladı. Maçı değerlendiren Taner,"Çok zor bir maç olcaktı ama istediğimiz gibi bitirdik. Hakem gerçekten kötü bir maç yönetti. Ligin ilk maçları zor olur. Bu maçta olduça zor geçti. Ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağız. 3-0 bulabilseydik maçı koparabilirdik. Futbolcular ister istemez bir tedirginlik yaşadı"dedi.



maçın 70.dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Ali tayfun'un kırmızı kartı pozisyonu için Düzcespor Teknik Direktörü Cenap Taner,"Hakemin neden attığını anlayamadım. Atılması gereken bir pozisyon yoktu. Gerekirse ceza vereceğiz. Düzcespor forması giyen hiçbir futbolcuya bu şekilde atılmak yakışmıyor. Hakeminde çok kötü bir maç yönettiğini söyleyebilirim. Öyle bir pozisyon ki atılması için bir sebep yok. Hakem genel olarak pozisyonları değerlendirmede büyük yanlışlar yaptı"dedi.



Teknik Direktör Cenap Taner, karşılaşmanın seyircisiz oynanması ile ilgili olarak seyircisiz maçın bir anlamı olmadığını da sözlerine ekledi.

 

Haber: Y .Sever