Düzce Süper Amatör liginde oynanan müsabaka öncesi ve sonrası çıkan olaylar nedeni ile Beyköy Belediyespor taraftarlarının Cumayeri Belediyespor Sahasına alınmadığı maçta yine olaylar çıktı. Müsabakaya giden Beyköy Belediyespor’u taşıyan otobüsün camları bir grup taraftarın attığı taşla kırıldı.

Cumayeri Belediye taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği ve gergin bir ortamda başlayan müsabakanın ilk yarısına hızlı başlayan taraf Cumayeri Belediyespor oldu. 5 dk. Da Aras attığı gol ile Cumayeri Belediyespor   1-0 öne geçti. Golden sonra Beyköy Belediyespor baskısını arttırdı. Ancak gol bulamayınca ilk yarı 1-0 Cumayeri Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Beyköy Belediyespor 65 dakika da Bayram Dursun ile eşitliği sağlayan golü buldu. Gol sevincini Beyköy Belediyespor’dan Hakkı abartınca hakem tarafından ikinci sarı kart gösterilerek oyun dışı kaldı. Rakibinin 10 kişi kalması ile Cumayeri Belediyespor baskı kurdu aradığı golü de korner atışında gelen topa vuran Aras ile 2-1 öne geçti ve müsabakadan üç puanı alarak ayrıldı. Bu sonuçla Cumayeri Belediyespor lider ile puan farkını bire indirdi.

Maçtan sonra açıklamada bulunan Cumayeri Belediyespor Teknik Direktörü Erdi Sezgin “Maç hızlı başladık erkende golü bulduk. İlk yarı Beyköy Belediyespor bizden bir tık daha iyiydi. İkinci yarı da Beyköy beraberlik golünü atmasına rağmen 10 kişi kalınca bizde baskıyı kurduk.Müsabakanın sonuna doğru Aras’ın attığı gol ile istediğimiz gole kavuşarak müsabakadan 2-1 galip ayrıldık. Maçtan evvel çıkan olaylar için üzgünüm. Dün bayağı bir taraftarımız vardı. Düzcespor maçı kadar taraftarımız da vardı. Çıkan olayları tasvip etmiyoruz. Elimizden geldiği kadar engellemeye çalıştık. Olmaması gereken olaylar, üzülüyoruz bir orta yolun bulunması gerekli. Bir şekilde idareciler toplanıp bu tür olaylara bir çözüm yolu bulması gerekiyor “ dedi.


Öncü Spor Servisi