Gaziantep’e tayin edilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Tayini ve son iki yılda yapmış olduğu çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı kararnamesiyle Türkiye genelindeki spor il müdürlerinin performans değerlendirmeleri sonrası Gaziantep’e tayin edilen Şiran, tayinini ödül olarak nitelendirdi.
Büyük bir şehire layık görülmekten memnun olduğunu belirten Şiran, helallik istedi ve Düzce’deki 2 yılını değerlendirdi.

HAKKINI HELAL ETSİNLER

Şiran, “Göreve geldiğimde Tesis olarak fakir bir il vardı. spor adına elimizden geleni yaptık. Görevimiz buraya kadarmış. İstemeden kalbini kırdıysam hakkını helal etsinler. Ben hakkımı helal ediyorum. Göreve gelecek olanla buranın ihtiyaçlarını ve takip edeceklerini de anlatacağız. ”dedi.
Düzce’den ayrıldığı için burukluk yaşadığını ifade eden Şiran, “ burası benim çocuğum gibiydi”dedi.
Şiran, “ Burası benim ilk müdürlük yerimdi. Hayatımı düzce sporuna adadım. Tatile bile çıkmadım.” dedi.
Şiran, konuşmasında kendisine bugüne kadar destek verenlere tek tek teşekkür etti. Milletvekili İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır’la yakınlığı bilinen Şiran, teşekkür konuşmasında Milletvekili Fevai Arslan ve İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun ismini vermedi.

Basın Mensuplarının hatırlatmasını üzere her hangi bir sorun olmadığını belirten Şiran, Fevai Arslan ve İl Başkanına da teşekkür etti.

Çalışmalarından rahatsız olduğu ve gitmesini isteyen bir kesimin olduğu sorusuna ise Şiran şu şekilde cevap verdi:  “Bana yansıyan bir şey yok. Ben takipçiyim. Yediğim ekmeyi helal etmeye çalışıyorum.” 

Haber: S. KAŞKIR