Oynanan maçta iki takım birbirine eşitlik sağlayamadı ve karşılaşma golsüz sona erdi. İki takım açısından iddiasını sürdürebilmek açısından önem taşıyan karşılaşmada her iki takım girdiği gol pozisiyonlarını değerlendiremedi. Kuyudüzüspor'un eksik çıktığı karşılaşmada Gökspor istediği oyunu sergileyemedi.

Yaptığı ataklarda da sonuç alamadı. Kuyudüzüspor eksik olmasına rağmen rakibi karşısında iyi bir oyun çıkardı. Ancak aradığı golü bulamadı. Takımlar birçok gol pozisyonuna girmelerine rağmen son vuruşlarını yapamadılar. Kritik bir maç olan Gökspor ile Kuyudüzüspor mücadelesinde takımlar galip gelmeye çalışarak avantaj elde etmeye çalıştı. Stresinde oyuncular üzerinde etkili olduğu görülürken gol yollarında zorlandılar. İlk yarıda gol olmayınca 0-0 sona erdi.

Taraflar arsında yapılan mücadelede yine gol arayışı ikinci yarı devam etti. Stresin de arttığı müsabaka da Gökspor oyunu kuramayınca futbolcular arasında anlaşmazlık oldu. Kuyudüzüspor rakibinin açığını değerlendirmek istedi ancak girdiği pozisyonları gole çeviremedi.

Kuyudüzüspor etkili olduğu dönemlerde ise son vuruşlarını yapamadı. Gökspor defansı Kuyudüzüspor'a geçit vermedi. Dengede geçen bir karşılaşma olurken karşılıklı ataklardanda sonuç çıkmadı. Alınacak galibiyet karşısında avantaj elde edinilecek olan maçta ise taraflar süre ilerledikçe birbirlerinin kalelerine yüklenmeye devam ettiler. Ancak yinede golü bulamadılar. Yapılan müsabaka sonunda iki taraftan gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.