Düzcespor 30.hafta mücadelesinde ligin dibine demir atan Derincespor'u konuk etti. Düzcespor karşılaşmaya Salih, Şeyhmus, Berk, Sercan, Oğuzhan, Kerem, Rıdvan, Emre, Zihni, İsmail, Teoman ilk 11'i ile başladı. Karşılaşmada ilk 20 dakika golsüz geçildi.

İlk yarı 1-1 bitti...
Topun hakimiyeti Düzcespor net pozisyon bulmakta zorlandı. 24. dakikada Oğuzhan topla çıkarken kaptırdı. Derincespor'da kontraatakta Batuhan kaleciyle karşı karşıya kaldı skoru 0-1'a getirdi. 36. dakikada Düzcespor hızlı atağa çıktı. Zihni Teoman'a verdi, Teoman rakibini çalımlayarak ara pasla Emre'yi kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Emre'nin vuruşuyla skor 1-1'e geldi. ilk yarı bu skorla sona erdi.



İkinci yarıda 4 gol...
Derincespor 59.dakikada penaltı kazandı. Topun başına gelen Umut takımını 1-2 öne geçirdi. 66.dakikada Düzcespor korner kazandı. Kornerden gelen topu Zihni ağlara yolladı ve skora tekrar dengeyi getirdi. 2-2 Golden sonra Düzcespor galibiyet için yüklenmeye başladı. 71.dakikada kornerden gelen topa iyi yükselen Zihni kafayla ağları buldu.Düzcespor öne geçti. 3-2 Maçın son dakikasında Düzcespor iki oyuncuyla kaleciyle karşı karşıya kaldı. İsmail'in pasıyla Barış boş kaleye topu yuvarladı. Düzcespor 4-2 öne geçtiği maç bu skorla sona erdi.

Düzcespor 5. sırada...
Bu sonucun ardından Düzcespor puanını 47'ye yükseltti ve 5.sırada kendine yer buldu. Kalan 4 haftada şampiyonluk şansı mucizelere kalan temsilcimizin play off için en kötü ihtimalle 5. sırada yer alması gerekiyor. Düzcespor gelecek hafta deplasmanda Dardanelspor ile karşılaşacak.