Düzcespor U-18 Takımı ile Amatör Süper Lig'in yeni takımlarından olan İçmelerspor hazırlık maçı yaptı. Yapılan hazırlık maçını Düzcespor 5- 4 kazandı.

Antremanlar sonrasında her iki takımın eksikliklerini daha iyi görebilmek için yaptığı hazırlık maçında birbirlerinin kalelerine yüklenmeye başladı. Düzcespor ayağa paslarla etkili olmaya başladı ve bunuda 5.dakika da oyuncusu Samet ile kazandığı gol ile süsledi. İçmelerspor erken yediği golün şokunu yaşadı. Üzerinden bu şoku atamadan Düzcespor iki dakika sonra 7.dakikada Deniz ile durumu 2-0 yapan golü attı. Maçın ilerleyen bölümlerinde oyuna denge getirmeye başlayan İçmelerspor girdiği gol pozisyonlarından sonuç alamadı. Düzcespor kendi geliştirdiği ataklarda rakibine zor anlar yaşattı. Geliştirdiği ataklarda üst üste net gol pozisyonlarında son vuruşları yapamadı. İlk yarının sonları yaklaşırken Düzcespor rakibi karşısında yine etkili oldu. 30.Dakikada Düzcespor seri atak geliştrerek Doğancan ile üçüncü golünü attı. Düzcespor paslaşmalarda da başarılı oldu. Düzcespor etkili olduğıu ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.
Yapılan hazırlık maçına Düzcespor yedek ağırlıklı oyuncularla çıktı. İçmelerspor ilk yarıda ki oyunundan uzak bir futbol sergilemeye başladı. Bunda da etkili olan İçmelerspor 50.dakikada oyuncusu Emre ile ilk golünü attı. Ancak çabuk toparlayan Düzcespor gole karşılığı vermekte gecikmedi. 55.Dakikada gelişen Düzcespor atağında Deniz bir kez daha topu ağlara gönderirken maçta durum 4-1 oldu. Dengede geçen maçta karşılıklı ataklar geliştiren her iki takım gol pozisyonlarından faydalanamadı. Karşılıklı yapılan ataklarda maçın sonları yaklaşırken goller yine karşılıklı geldi. 70.Dakikada Düzcespor oyucusu Doğancan ile beşinci golünü kaydederken, bu golün sevinci kısa sürdü. Atılan golden üç dakika sonra 73.dakika da İçmelerspor oyunsucu Tayfun ile durumu 5-2 yaptı. Karşılaşmanın sonlarına yaklaşılırken Düzcespor savunmaya doğru çekildi. İçmelerspor rakibi karşısında etkili oldu ve 80.dakika da Aykut ile topu ağlara gönderdi. Baskısını artıran İçmelerspor 85.dakikada Mustafa ile dördüncü golünü attı. Farkı ikinci yarı azaltan İçmelerspor son dakikalarda atak geliştirdiyse de sonuç alamadı. Düzcespor öne geçtiği maçta ikinci yarıda yedek oyunculara ağırlık vermesine rağmen rakibine beraberlik fısatı dahi vermedi ve maçı 5-4 kazandı. Her iki takım sezon hazırlıklarına devam edecek.