Amatör Süper Lig'de ertelenen maçta Cumayeri Belediyespor ile Doğanlıspor karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçta ilk gol Cumayeri Belediyespor'dan geldi. Karşılaşmanın 9. dakikasında Cumayeri Belediyespor geliştirdiği atakta oyuncusu Hasan ile gol attı.

Cumayeri Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle devam eden maçta, Doğanlıspor 43. dakikada penaltıyı gole çeviren Kudret attığı gol ile takımına beraberliği getirdi. 46. Dakika da Doğanlıspor, geliştirdiği atakta oyuncusu Yücel'in attığı gol ile 2-1 öne geçti. Cumayeri Belediyespor ikinci yarı da da maçı bırakmadı ve 57. dakika da oyuncusu Abdulkadir ile beraberliği sağladı. Birbirlerine gol atmak için ataklarına devam eden takımlardan Doğanlıspor 67. dakikada bu isteğine kavuştu.

Bu dakikada Doğanlıspor geliştirdiği atakta oyuncusu Tolga ile gol atarak yine öne geçti. Maçın sonlarına doğru Cumayeri Belediyespor yaptığı atakta penaltıyla durduruldu. Maçın 81. dakikasında Ahmet kullandığı penaltıyı gole çevirdi ve 3-3'lük eşitliği sağladı. Atılan golden sonra da çok geçmeden 85. dakika da Cumayeri Belediyespor yine penaltı kazandı.

Bu penaltıyı da yine Cumayeri Belediyespor'un oyuncusu Ahmet gole çevirirken takımını da 4-3'lük üstünlüğe taşıdı. Maçta başka gol olmayınca Cumayeri Belediyespor 4-3 karşılaşmayı galip bitirdi. Cumayeri Belediyespor bu maçla beraber ikinci galibiyetini aldı.