Bölgesel Amatör Lige istediği başlangıcı yapamayan Beyköy Belediyespor İstanbul deplasmanında Dikilitaş karşısında kazanmak istiyor. Dikilitaş’la oynanacak maç öncesi, Teknik sorumlu Mustafa Yıldırım, genç bir takıma karşı mücadele edeceklerini kazanarak ligde üst sıraları zorlamayı hedeflediklerini ifade etti.


BAHADIR’LA BİRLİKTE GOL SAYIMIZ ARTACAK
Yıldırım, sezona Türkiye Kupası maçlarında gösterdikleri iyi performansla başladıklarını fakat bunu lige yansıtamadıklarını dile getirdi. Takımın gol yollarındaki sıkıntısı ve maçın son bölümlerinde yenen gollerle ilgili olarak Teknik Sorumlu Yıldırım, takımın savunma anlamında büyük sıkıntısının olmadığını bu duruma birtakım şanssızlıkların sebep olduğunu vurguladı. Maçlardaki gol sayısını artırmak adına Bahadır’dan beklentilerinin olduğunu belirten Yıldırım, Bahadır’ın fizik olarak hazır olması halinde bu sorunu çözmede büyük katkı sağlayacağını aktardı.


ESKİ OYUNCUMUZ SELİM’LE ANLAŞTIK
Beyköy Belediyespor’da sezon başında kadroya dahil edilen Kahraman Tosun’la yollar ayrıldı. Kahraman’ın yanı sıra Behlül Seymen ve Vahap Yıldıztepe’de kulüpten ayrılan diğer isimler oldu. Teknik Sorumlu Mustafa Yıldırım Behlül Seymen’le ilgili olarak, “Kadrodaki sıkıntıdan dolayı Behlül Seymen’i fizik olarak tam hazır olmadan oynatmak zorunda kaldık ve Behlül’ün sakatlığı nüksetti” dedi. Yıldırım, giden isimlerin yanı sıra takım için eski oyuncuları Selim’le anlaşma sağladıklarını bunun dışında 2.transfer dönemine kadar başka transfer hamlesi yapmayacaklarını belirtti.


BÖLGESEL AMATÖR’ÜN KALİTESİ ARTIYOR
Yardımcı Antrenör Nurettin Çolak takım için yaptığı değerlendirmede ise geçen sezona da tam anlamıyla istedikleri gibi başlayamadıkları fakat ilerleyen süreçte iyi yerlere geldiklerini hatırlattı. Bu sezonda zamanla istenilen düzeye geleceklerini belirten Çolak, 5 sezondur Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiklerini ligin kalitesinin gün geçtikçe arttığını söyledi. Çolak Beyköy Belediyespor’a gönül veren taraftarlardan destek beklediklerini vurguladı.

 

Haber: Y.SEVER