Düzce süper amatörde güçlü bir kadro kuran Sivrikaya Sinerjispor 15 Temmuz Demokrasi şehitleri adına düzenlenen maçta BAL takımı Yalovaspor’u 2-1 yenmeyi başardı. Müsabakaya iyi başlayan Yalovaspor 12. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen golü bulamadı. Sivrikaya Sinerjispor’un orta sahada kaptırdığı top Yalovaspor oyuncusu takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra oyunda dengeyi kuran Sivrikaya Sinerjispor 25. dakikada kullandığı serbest vuruştan yararlanamadı. 27. dakikada sağ kenardan yapılan ortayı Sivrikaya Sinerjispor oyuncusu Emre rövaşata ile gole çevirerek durumu 1-1 yaptı.

34. dakikada Sivrikaya Sinerjispor Emre ile ikinci golü bulup durumu 2-1 yapmayı başardı. İlk devrede başka gol olmayınca ilk yarı Sivrikaya Sinerjispor’un 2-1 galibiyeti ile bitti. İkinci yarıya Yalovaspor baskılı gözükse de Sivrikaya Sinerjispor’un üç topu direkten döndü. Maçın son düdüğü ile müsabakayı Sivrikaya Sinerjispor 2-1 kazandı. Sivrikaya Sinerjispor bu galibiyet ile Pazar günü oynanacak Final maçında Düzcespor U 19 takımının rakibi oldu.


Haber; M.YILDIRIM