Bu hafta Gençlikspor ile Tavakçimenspor karşılaştı. Karşılaşmanın 3. dakikasında Gençlikspor geliştirdiği atakta oyuncusu Göktur ile golü attı ve 1-0 öne geçerken takım 10. dakikada da farkı 2'ye çıkardı. Gençlikspor iki farklı önde olmanın rahatlığı içinde yaptığı ataklarda maçın 22. dakikasında oyuncu Muhammet ile üçüncü golünü attı. Gençlikspor oyuncusu Muhammet’in attığı gole Tavakçimenspor 23. dakika da karşılık verdi ve oyuncusu Onur ile gol attı. Gençlikspor ilk yarıdaki son golünü 39. dakika da oyuncusu Ahmet ile buldu ve ilk yarıya 4-1 önde girdi.

Tavakçimenspor ikinci yarıda etkili gelmeye başladı. Maçın 50. dakikasında Tavakçimenspor kullandığı kornerde oyuncusu Onur ile gol attı ve durum 4-2 oldu. Golden sonra da Tavakçimenspor ataklarını sürdürdü. Düzce Gençlikspor maçı rolanti de tutmaya çalıştı. 62. dakika da Düzce Gençlikspor geliştirdiği atakta oyuncusu Ahmet ile gol attı ve maç 5-2 oldu. Gençlikspor defans derinliğinin kaybolduğu Tavakçimenspor karşısında gol pozisyonları bulmaya başladı.

65. Dakika da Tavakçimenspor’un defansın arkasına atılan topta Gençlikspor oyuncusu Ahmet topla buluştu ve gol attı. Düzce Gençlikspor 6-2 öne geçti. Tavakaçimenspor farklı geride olmasına rağmen mücadele etmeye devam etti. Bu mücadelenin sonucunda da Tavakçimenspor 73. dakika da oyuncusu Barış ile gol attı. Skor 6-3 oldu.

Tavakçimenspor ve Düzce Gençlikspor karşılıklı ataklarla mücadeleye devam ettiler. Tavakçimenspor 86. dakikada geliştirdiği atakta ikinci yarıda oyuna giren oyuncusu Furkan ile gol attı Karşılaşmanın sonucunda Düzce Gençlikspor maçı 6-4 kazandı.