Düzce Süper Amatörün köklü takımlarından Gölyakaspor ve Yığılcaspor, Gölyaka ilçe sahasında karşılaştı. Müsabakaya Gölyakaspor, şehit düşen askerlerimiz için "başımız sağ olsun" yazılı pankartı ile çıktı.
Müsabakada çok üstün bir futbol sergileyen Gölyakaspor'u maçın 15.dakikasında Onur, 1-0  öne geçirmeyi başardı. 23. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Muhammet durumu 2-0 yaptı. 35.dakikada Özgür durumu 3-0 yapmayı başardı. Dalga dalga gelmeye devam eden Gölyakaspor ilk yarıda başka gol bulamayınca devre Gölyakaspor’un Yığılcaspor önündeki 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarı Yığılcaspor biraz kıpırdanınca bir gol bulup farkı ikiye düşürdü. Maçın 80.dakikasında Muhammet kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti. 85.dakikada sahanın yıldızı Muhammet tekrar sahneye çıkarak durumu 5-1 yapmayı başardı. Uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca müsabakayı Gölyakaspor Yığılca önünde 5-1 kazanıp üç puanın sahibi oldu. Maçtan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Gölyakaspor Teknik sorumlusu Tevfik Keçeci "bizim adımıza iyi bir sonuç oldu. İyi oyun ve iyi mücadele yaptık. Bu şekilde müsabakayı farklı kazandık" dedi.