Nefesler tutuldu, artık gözler oynanacak son 90 dakikaya çevrildi. 3. ligdeki temsilcimiz Düzcespor haftasonu oynayacağı son maç Nilüferspor maçı öncesinde akşam yemeğinde biraraya geldi. Yemek sonrası açıklamalarda bulunan Düzcespor'un başarılı Teknik Direktörü Zafer Göncüler, son maç öncesi değerlendirmelerde bulunarak 3. lige kalacaklarına inandıklarını ifade etti.

“Biz maça kazanmak için çıkacağız.”

İlk olarak rakipleri Aksarayspor'da son maç öncesi yaşanan istifa konusunu değerlendiren Göncüler, bu durumun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi. Teknik Direktör Göncüler, “Artık önümüzde son maç ve 90 dakika kaldı. Biz bu maça kazanmak için çıkacağız. Daha ligde kalıp kalmadığımız yaşanan olaylara rağmen kesin değil. Hiçbir zaman rehavete kapılmayız. Son maça çıkıp zaferle ayrıldıktan sonra 3. ligde kaldık diyebiliriz. Kazanmamız halinde ilerleyen süreçte neler yapacağımıza dair konuları şimdi konuşmak doğru değil. Her şey zamanı geldiğinde konuşulur.” ifadelerini kullandı.

“Düzceli işadamları destekleri gerekiyor.”

Düzcespor'a bu zamana kadar yapılan desteklere de değinen Göncüler, “Düzcespor, zor koşullarda bu güne kadar geldi. Eğer böyle devam ederse 3. ligde kalsak bile zora gireriz. Özellikle Düzceli işadamlarının takıma destek olması gerekiyor. Sonuçta bu takım Düzce'nin takımı ve Düzce için büyük önem taşıyor. Ben takıma daha fazla destek verilmesi gerektiğine inanıyorum. Düzcespor'a sahip çıksınlar.” dedi.

“Taraftarımıza güveniyoruz.”

Son maç öncesinde taraftarların da çok önemli olduğuna değinen Göncüler, “Artık tamam mı devam mı maçı olacak son karşılaşmaya çıkıyoruz. Bu maç için bu zamana kadar bize desteklerini esirgemeyen taraftarımıza şimdi daha fazla ihtiyacımız var. Gelsinler bize ve takıma destek versinler. Rakibimize maçı kazanacağımıza taraftarlarla birlikte hissettirmeliyiz. Taraftarımıza yapılacak bu önemli maça bekliyoruz.” şeklinde konuştu.