Düzcespor Teknik Sorumlusu Zafer Göncüler Öncü Televizyonunda yayınlanan Sportmence programına konuk oldu.

Öncelikle hedefinin Düzcesporu 3. lige çıkarmak ve tarihe geçmek olduğunu belirten Göncüler bunu başarmak için güçlü bir yönetim kurulu, teknik heyet ve aslan yürekli futbolcular olduğunu ve bunu başaracaklarına inandıklarını söyledi. İlk yarıyı kayıpsız ve lider bitirmelerine rağmen futbol olarak iyi seviyeye gelemediklerini söyleyen Göncüler,’futbolcularımızın çoğu profesyonelden döndü ve amatöre uymaları zaman aldı’ dedi.

Futbolculuk hayatında sarı kart görüp hakemi alkışladığı için kırmızı kart gördüğünü 17 yılda başka kırmızı kart görmediğini belirten ancak Çilimli deki maçta hakemin gösterdiği kartı anlayamadığını ve asla kabul etmediğini söyledi.

Canlı yayın Sportmence’nin son bölümün de yerel ligimizin değerlendirmesin de bulunan Düzcespor Teknik Sorumlusu Zafer Göncüler, “Biz 9 maçı da kazanıp ligi zirvede tamamlamayı planlıyoruz. 2. sıradaki Beyköy Belediyespor, Kaynaşlı ve Akçakocaspor maçlarında 4 puan çıkarırsak büyük avantaj sağlarız. Kaynaşlı ve Akçakoca 2. yarıya daha güçlü ve iddialı girecekler. Bunu da unutmamak gerekir.”dedi.