En son oynadığı Beyköy Belediyespor maçından 1-0 galip ayrılan Düzcespor yenilmez takım olarak ligi tamamlamayı garantiledi ve 3. lige bir adım daha yaklaştı. Akçakocaspor ile karşılaşacak olan Düzcespor hazırlıklarına devam ediyor.

  Maçların ertelenmesinin takımı olumsuz etkilemediğini belirten Düzcespor teknik direktörü Zafer Göncüler, “Maçların ertelenmesi sakat oyuncular için iyi oldu. Erhan ve Küçük Eser’in sakatlıkları vardı. Birde ufak tefek sakatlanan oyuncular vardı. Maçların ertelenmesi onlar açısından iyi oldu. Artık buradaki maçlardan çok grup maçlarını düşünmeye başladık. Bizim için önemli olan orası. Buradaki maçların pek bir önemi kalmadı. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Grup maçlarını düşünmeye başlayan Düzcespor 3. lig hedefi için takıma 2-3 tane kadrosuna dahil etmeyi planlıyor. Kendilerine uygun ve profesyonel takımdan gelmiş bir oyuncu bulduklarında transfer işlemlerini başlatacaklarını belirten Zafer Göncüler, “2-3 oyuncu transfer edeceğiz. Bize ve takımımıza uygun oyuncu bulduğumuz taktirde transfer işlemlerine hemen başlayacağız. Hala oyuncu bakıyoruz. Ayın 15’ine kadar vaktimiz var. Sağlıklı karar vermek için acele etmiyoruz. Düzcespor için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyoruz.”dedi.