Beş yeni ismin yer aldığı yeni yönetim ile birlikte yeni sezonda Beyköy Belediyespor’u çalıştıracak Teknik Direktör de belli oldu.

 

TÜRKİYE kupasına katılacak olan Beyköy Belediyespor’da yeni sezon öncesi yapılan Yönetim seçiminde 5 yeni isim yer aldı. Başkan Osman Kılıç’ın katılmadığı görev dağılım toplantısı Beyköy’de bulunan Kaledibi Resturant’ta yapıldı. 17 kişiden oluşan yönetimin toplantısı sonucunda, Osman Kılıç (Başkan). Mehmet Keskin (Başkan Yardımcısı), Hüseyin Küçük (Başkan Yardımcısı). Ahmet Cesur (Genel Kaptan), Vedat Gösterişli (Genel Kaptan), Mustafa Demirci (Genel Kaptan). Özhan Cicü (As Başkan), Ali Usta (As Başkan). Rıdvan Bektaş (Sekreter). Osman Yavuz (Muhasip). Musa Küçük (Basın Sözcüsü). Murat Kalaycı (Tesis Sorumlusu). Mustafa Çalışkan (Alt yapı sorumlusu), Hasan Kudal (Alt yapı sorumlusu), Sedat Özcan (Alt yapı sorumlusu), Abdul Hamit Usta (Alt yapı sorumlusu) olarak görev aldılar.

 

 

Yeni sezon öncesi Türkiye Kupası’na katılacak Beyköy Belediyespor’da, gelecek sezon takımı lige hazırlayacak hoca konusunda Mustafa Yıldırım’la anlaşıldı. 15 Temmuz’da sezonu açmak isteyen Beyköy Belediyespor’da, gelecek sezon takımda kalması istenen iç transferle işe koyulacak olan yönetim, ilk olarak takımda tutulmak istenen İlhan, Mert ve Uğur ile birlikte diğer oyuncularla görüşmeler başladı. Ahmet Şen ve Bahadır Altın ile birlikte il dışına giden defans oyuncusu Gökhan Hıdır’ın gelecek sezon takımda yer almayacak olması, yönetimi dış transferde zorlayacağa benziyor