Her yıl düzenlenen Amatör Sporlar haftası bu yıl 12-19 Ekim tarihleri arasında kutlanacak. Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü'nün önderliğinde yapılacak kutlamaların faaliyet programı açıklandı.



Yapılan açıklamaya göre 12 Ekim'de 18 Temmuz Spor Salonu'nda saat 09:00'da Taekwondo müsabakaları olacak. 13 Ekim Pazartesi Anıtpark'ta tören düzenlenecek. Tören saat 14:00'te Merkez Camii önünden Anıtpark meydanına yapılacak açılış yürüyüşüyle başlayacak. 14:30'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak programda, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Erdoğan Bıyık konuşma yapacak.



Bıyık'ın konuşmasının ardından Vali, Düzce Belediye Başkanı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü'ne Bıyık tarafından plaket takdim edilecek. Törende Güreşten Judoya, Badmintondan Karateye çeşitli spor branşlarının tanıtımı gerçekleştirilecek.


14-18 Ekim tarihleri arasında Anıtpark'ta saat 10:00'da Ayak Tenisi Turnuvası ve Streetball Müsabakaları organize edilecek.



15 Ekim saat:15:00'te Jimnastik, Karate ve Taekwondo gösterisi, 18 Ekim tarihinde ise Masa Tenisi müsabakaları alış veriş merkezinde yapılacak.



16 Ekim Perşembe günü Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü "Amatör Spor" konulu Panel düzenleyecek. Haftanın kapanışı 19 Ekim Pazar günü saat 14:00'te 18 Temmuz Spor Salonu'ndaki törenle yapılacak.

Haber: Y. Sever