Keçiörengücü hazırlıklarını sürdüren Düzcespor’da, geçen hafta alınan bir puanla mağlubiyet serisine de son verildi. Uzun süredir galibiyet yüzü göremeyen Düzcespor'da, Aksarayspor karşısında beraberlikle gelen 1 puana razı olunurken, eksik kadroya rağmen iyi oyun sergilendi. Son haftalarda oynanan maçlarda Düzcesporlu oyuncular kırmızı kart görmeyi adeta gelenek haline getirirken, bu kez Aksaray maçında Tandoğan takımını on kişi bıraktı.

İlk yarının uzatma dakikaları olan 48. dakikada Düzcespor’un oyuncusu Tandoğan’nın kırmızı kart görmesi de işleri zora soktu. İkinci yarıyı on kişi devam eden Düzcespor rakibine gol attırmadı ve karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Düzcespor en son puanını 12. hafta da kendi evinde Orhangazispor’u 3-1 yendiği maçta almıştı.

Aksaray maçına kadar puan alamayan ve 15 puanla 8. sırada kalan Düzcespor, 16. haftaya 16 puanla yine 8. sırada giriyor. Takımın başına getirilen Zafer Göncüler yönetiminde ilk maça deplasmanda Keçiörengücü karşıında çıkılacak. İlk yarıda Keçiörengücü ile yapılan maçta Düzcespor kendi sahasında 2-2 berabere kalmıştı.