Düzce Süper Amatör Liginde Şampiyon olan Düzcespor ve en yakın takipçisi Beyköy Belediyespor’un Türkiye Amatör Şampiyonasında oynayacakları gruplar belli oldu. Takımlarımız Tokat ve Ankara’da yapılacak olan  grup maçlarına katılacak. 

23 Nisan tarihinde başlayacak olan Tokat grubu maclarına Düzce’nin yanı sıra Trabzon, Sivas, Ordu, Amasya, Rize, Bartın ve Karabük illerinden birer takım katılıyor .

30 Nisan tarihinde başlayacak olan Ankara  grubu maçlarına ise Düzce, Zonguldak, Samsun, Sinop, Çorum, Sivas, Kastamonu ve Bolu illerinden birer takım katılacak.

Türkiye Genelinde 160 takımın katılacağı Türkiye Amatör Şampiyonası 20 grupta oynanacak. Her grubun birincileri daha sonra yeniden kendi aralarında karşılaşacaklar ve ilk beşe giren takım üçüncü lige yükselecek.

Düzcespor ve Beyköy Belediyespor hangi gruba gidecekleri konusuna önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin ardından kendileri karar verecekler.

Düzcespor Teknik Direktörü Zafer Göncüler’in Ankara grubunu, Beyköy Belediyespor Teknik Direktörü Tuğrul Duru’nun  ise Tokat grubunu tercih etmeyi düşündükleri öğrenildi.

Zafer Göncüler ve Tuğrul Duru Öncü Ekranlarında Pazartesi günü yayınlanacak olan “Sportmence” programına konuk olarak merak edilen konuları cevaplayacaklar.