Düzce Gençlikspor Başantrönörü Behçet Üner basın toplantısı düzenledi. Öncelikle son oynanan ve kaybedilen maça değinen Üner, “Bu takımın kondisyonu eksik nedenide 15 günde kuruldu ve kamp dönemi geçirmedi dolayısıyla son periyotta zorlanıyor ve maçları kaybediyoruz. Ayrıca Amerikalının sakatlığı bizi çok olumsuz yönde etkiledi.” dedi.
“Yeni bir Amerikalı veya başka bir oyuncu transferi için mutlaka maddi destek gelmesi gerektiğini dile getiren Üner, geçtiğimiz yıllarda salonun her yanı reklamlarla dolardı bu sezon maalesef reklam gelirleride düştü ve sadece yöneticilerin cebine bakıyoruz. Düzce'nin bize sahip çıkmasını bekliyoruz.” dedi.

Behçet Üner, hafta sonu oynanacak olan Beykoz maçını mutlaka kazanmak istediklerini, rakibin ligde iki galibiyeti bulunduğu onlarında şampiyonluk hedeflediklerini olduğu “İşimiz hiçte kolay olmayacak. Tekrar ediyorum. Sponsorluk sorununu mutlaka çözmemiz, bunun yanında da hem firmalardan hemde Düzce'yi yönetenlerden maddi destek bekliyoruz. Başarı için bu şart.” dedi. Takımın yeni transferi Murat Özçelik ise “Beykoz'dan galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz ve bizim çıkış için galibiyete onlardan çok ihtiyacımız var.” dedi