Birinci Amatör Ligi’nden Süper Amatör Ligi’ne yükselecek son takımı belirleyecek olan play-off karşılaşması 23 Şubat Pazar günü saat 14:00’da Nurettin Zafer Stadı’nda oynanacak.
Daha önce A grubunu lider bitiren Koçyazıspor ile B grubunu lider bitiren Aydınpınarspor’un ardından üst lige çıkmak için Köprübaşıspor ile Akçakoca Gökspor kozlarını paylaşacak.
1.Amatör Ligi A Grubu’nda ikinci olan Köprübaşıspor üst ligin kenarından son anda döndü. Köprübaşıspor liderle aynı puanı olmasına rağmen ikili averajda kaybederek direk üst lige çıkma şansını kaybetti. Oynadığı 12 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Köprübaşıspor 26 puan toplamıştı. Grubun en çok gol atıp en az gol yiyen ekibi olmasına rağmen liderliği alamayan Köprübaşıspor, play-offla da olsa amacına ulaşmak istiyor.
1.Amatör Ligi B Grubu’nda ikinci olan Akçakoca Gökspor ise uzun zamandır bu maçı bekliyor. Grup lideri Aydınpınarspor’un tüm maçlarını kazanması nedeniyle liderlik şansını haftalar önce yitiren Akçakoca temsilcisi, ikinciliği de neredeyse garanti olunca son maçlarını hazırlık maçı kıvamında geçirdi. Oynadığı 12 maçta 8 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan ekip 24 puan topladı. Takımın grup karşılaşmalarında hiç beraberlik almaması dikkat çeken bir özellik olarak öne çıktı.
Kıyasıya bir mücadelenin olacağı kuşku götürmeyen maç pazar günü futbolseverlere keyifli anlar yaşatacağa benziyor.