Ertelenen maçta Köprübaşıspor ile Tavakçimenspor karşılaştı. Aynı puana sahip olan ve mutlak şekilde puana ihtiyaç duyan iki takımın mücadelesinde hızlı başlayan taraf Köprübaşıspor oldu. Karşılaşmanın 1. dakikasında Köprübaşıspor geliştirdiği atakta oyuncusu Deniz ile 1-0 öne geçti. 30. Dakikada Köprübaşıspor geliştirdiği bir atakta yine oyuncusu Deniz kendisininde 2. golünü atarak durumu 2-0 yaptı.

Tavakçimenspor 41. dakikada geliştirdiği atakta oyuncusu Onur ile maçtaki ilk golünü atarken farkı da azaltmış oldu. Maçın ilk yarısı Köprübaşıspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı da da takımların mücadeleleri devam etti. Karşılaşmanın 59. dakikasında Köprübaşıspor oyuncusu Çetin ile üçüncü golünü attı.

Tavakçimenspor'un toparlanmasına fırsat vermeden tekrar atak yapan Köprübaşıspor attığı üçüncü golden üç dakika sonra 62. dakikada yine oyuncusu Çetin ile gol atarak durumu 4-1'e getirdi. Tavakçimenspor farkı azaltmak için yaptığı atakta penaltı kazandı. 64 Dakika da kazanılan penaltıyı Tavakçimenspor'un oyuncusu Ali gole çevirerek takımının ikinci golünü attı.

 Köprübaşıspor skoru koruma yoluna gitmeye başlayınca, Tavakçimenspor bu durumu değerlendirmeye başladı. 70 . dakika da geliştirdiği atakta oyuncusu Onur ile gol attı ve maç 4-3 oldu. Maçın İlerleyen dakikalarında başka da gol olmayınca Köprübaşıspor karşılaşmadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.