Gümüşova Belediyespor' da Akçakocaspor maçı öncesi cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Oyuncuların, Kenan Şereflioğlu'nun takımdan aniden ayrılmasının üzüntüsünü üstlerinden atamadıkları görüldü. Takımı çalıştıran kaptan Mustafa Tokaç, Kenan Hoca'nın ayrılmasının kendilerini çok üzdüğünü ve oyuncular üzerinde şok etkisi yaptığını belirtti.

Oyuncuların hala bu olayın etkisinde olduğunu ifade eden Mustafa Tokaç yapılan üç maçı değerlendirdi. Tokaç,Cumayeri Belediyespor ile yapılan maçı deplasman olarak görmediklerini ve kötü bir zemin olmasına rağmen iyi futbol oynadıklarını söyledi.

Cumayeri Belediyespor gibi iyi bir takım karşısında 10 kişi kalmalarına rağmen maçı zor da olsa kazandıklarını kaydeden Tokaç, Düzce Belediyespor maçında da ilk yarı iyi mücadele ettiklerini, hakemin bariz bir penaltıyı vermediğini söyledi. Yığılca deplasmanına moralli gittiklerini dile getiren Tokaç, maçta önde olmalarına rağmen, son dakikalarda yedikleri golle galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Önümüzdeki hafta Akçakocaspor ile yapılacak maç için fazla yorum da bulunmayan Tokaç, ligde takımların ne yapacağı belli olmaz demekle yetindi. Gümüşova Belediyespor' da Antrenör sorununun gelecek hafta netleşmesi bekleniyor.