"Bir kaç gündür basında ve dünde kongrede şahsım adına bazı yazı ve konuşmalar yapıldığı bilgisi arkadaşlarım tarafımdan bildirildi.
Ben gece gündüz Ümmet ve Ülkem için faydalı olacak AR-GE çalışmaları ve toplantılarına katılırken haberim olmadan yapılan bu haberleri üzülerek öğrendim 
Her zaman bana telefonla ulaşabilen bilgi alan basındaki gazeteci arkadaşlarda yazdıkları için bravo diyorum.

Beni tanımayan Düzcespor’a 1 lira faydası olmayan nasıl olup’ta her maçta protokola girip  yöneticilik yaptığı takıma su bile alamayan  ama şahsım adına atıp tutabilen Düzcespor sevdalısı müptezel şahıs, sen benim hangi şartlarda çalışıp para kazandığımı ve de ne şekilde Düzcespor başkanı olduğumu , nasıl anlaştığımı , nasıl sezon sonuna kadar geldiğimizi bilmeden ve de yeni yönetimden son ana kadar istemeden yazıldığım (elle eklenmiş ) anlaşılacakken birde Düzcespor yönetimine girmiş diye eleştiri alıyorum dedi.
Mehmet Saygun kongrede eleştirilere bizi istemeden yazdıklarına göre bir farkımız var demek ki
sen ne verdin bugüne kadar Düzcespor’a bunu açıklamanı bekliyorum benim başkanlığımda bana verilen sözler hiç ama hiç yerine gelmemesine rağmen bizler sezon sonunu getirdik diye ifade etti.

Saygun basındaki abilerime ve kardeşlerimin şunu bilmelerini istiyorum şu ana kadar TFF den 142 bin TL para aldığını bunun 20.000 tl sini Düzcespor'a hesabına 1 ay önce yatırdım." diye söyledi.

Saygun Düzcespor benden ne zaman para istediyse ben hemen verdim derken bir sezon hiçbir yerden katkı almadan sezonu tamamladık diye söyledi.