2.Amatör Lig A grubunda Gümüşova sahasında Pazar günü oynanan Elmacıkspor Sıracevizlerspor müsabakasında çıkan olaylar maça damga vurdu. İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakanın ikinci yarısında Sıracevizlerspor penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında Elmacıkspor da bir penaltı kazandı. Penaltıdan bulduğu golle Elmacıkspor durumu 1-1 yaptı.


Beraberlik golünden itibaren tribünlerde hakeme ve rakip oyunculara karşı Elmacıkspor taraftarı tepki gösterdi. 83.dakikada maçın orta hakemi yardımcı hakemleri yanına çağırarak tepkilerin bitmesini sağlamak için soyunma odasına gitme kararı aldı. Maçın hakemlerinin soyunma odasına gittiği esnada tribünlerden gelen sopa ve taşlar hakem heyetine isabet edince orta hakem mücadeleyi iptal ettiğini açıkladı.


Güvenlik güçleri taraftarları sakinleştirmek için havaya uyarı ateşi açtı. Maç öncesi 24 puanı olan Elmacıkspor’a çıkan olaylardan dolayı Disiplin Kurulu’ndan 3-0 hükmen mağlup kararı vermesi bekleniyor.


3 puan silme cezası alma ihtimali de bulunan Elmacıkspor böyle bir cezayla karşı karşıya kaldığı takdirde ikincilik şansı zora girecek. Maç öncesi her iki takımın grupta 24 puanı vardı.