Süper Amatör'ün Analizi

 

Çilimli Belediyespor 0 Sivrikaya Sinerjispor 0

 

İki takım içinde çok önemli olan müsabaka 0-0 sona erdi İlk yarıda Sametin Çilimli Belediyespor kalecisi Ümit ile karşı karşıya kaldığı posizyon hariç iki takımda ilk yarıda gol posizyonu üretemedi.İkinci yarıda iki takımda biraz fides yükseltsede oyun sporseverler tarafından beğenilmedi.Son on dakikada rakibine yüklenen Sivrikaya sinerjispor oyunu kenarlara yıkamayıp doldur boşalta geçince Çilimli Belediyesporun işine geldi yüksek stoperleri her çıktığı topları uzaklaştırınca Sivrikaya Sinerjispor posizyon bulmakta zorlandı. maçın sonlarında Çilimli Belediyespor Doğancanla bulduğu posizyon gol olmadı.Müsabaka içinde gol olmayınca maç 0-0 sona erdi.Bu bir puan Çilimli Belediyesporun ikinci olmasına yetti.

 

Düzce Belediyespor 0 Aydınpınarspor 1

 

Düzce Belediyespor yakaladığı seri galibiyetlerin yerine seri mağlubiyetler aldı.İkinci yarıya genç kadro ile başlayan ardından iyi sonuçlar alan Düzce Belediyespor son maçlarda alınan seri yenilgiler spor otoriterlerini şaşırttı.Aydınpınarspor düşme ve çıkma durumu olmadığından maçlara stressiz çıkıyor son haftalarda iki maç kaybetseler bile son maçta Düzce Belediyesporu yenmesi süpriz oldu.

 

Yığılcaspor 0 Akçakocaspor 4

 

Kendi evinde lider ve Şampiyonu konuk eden Yığılcaspor Akçakocaspora 4-0 yenilmekten kurtulumadı.Akçakocasporu çok iyi bir şekilde ağırlayan Yığılcaspor iyi bir centilmenlik örneği gösterdi.Burada Yığılcaspor yönetimini ve Kaymakamını tebrik etmek gerekir bunların devamı gelmesi dileğiyle.

 

Pırpırspor 3 Taşköprüspor 0

 

Çilimlide oynanan bu müsabaka iki takım içinde çok önemliydi kazananın ligte kalşacağı olan bu müsabakayı Pırpırspor kazansı 3-0 net bir skorla üç puan alan pırpırspor ligte kaldığını perçinlemiş oldu.Taşköprüspor ise kendisine ateşin içine attı son haftaya kalan maçlar sonucunda düşen takımlar belli olacak.

 

Bahçeköyspor 1 Köprübaşıspor 2

 

Nurettin Zafer stadında oynanan bu müsabaka nefesleri kesti.Bahçeköyspor için formaliteden öteye geçmeyeceği bir müsabaka Köprübaşı spor için hayati önem taşıyan bir müsabaka ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Bahçeköyspor ikinci yarıda peş peşe gelen gollerle 2-1 mağlup oldu.Köprübaşıspor aldığı bu üç puanla düşme durumunu son haftaya taşıdı son haftada alacağı üç puan ligte kadığının işareti olacak ve büyük başarı yakalayacak.

 

Kaynaşlı Belediyespor 9 Koçyazıspor 2

 

Son haftalarda aldığı yenilgiler yüzünden bir anda şampiyonluk yarışından kopan Kaynaşlı Belediyespor Koçyazıspora patladı 9-2 bu mağlubiyetle düşme potasının tam içine giren Koçyazıspor son haftada alacağı gali,biyet ve rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek.