Amatör Süper Liginde derbi niteliği taşıyan Düzcespor ve Beyköy Belediyespor takımları yarın 18 Temmuz stadında karşılaşacak. Derbi niteliği taşıyan karşılaşmanın sonucu büyük önem taşıyor. Çünkü maçı kazanan takım 3.lig yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Düzcespor Şıralık tesislerinde yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Yarın ki maçın önemine değinen Düzcespor Antrenörü Zafer Göncüler “ Bu maç bizim için çok önemli. Kazanıp 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

Her iki takımında iyi olduğunu ve derbi gibi bir maç olacağını belirten Beyköy Belediyespor antrenörü Tuğrul Duru ise, “Bu maçtan sonra hangi takımların gruplara gideceği belli olur. İnşallah bu sene gruplara gideriz. Ekip olarak çok iyi çalıştık. Bir iki takviye ile başaracağımıza inanıyoruz ”dedi.

Ayrıca Düzcespor’un iyi bir takım olduğunu da belirten Duru, “Düzcespor çok iyi bir takım. 3. ligde oynamasını isterim.Ama iyi takımlarla karışılacağı için iyi hazırlanması lazım” dedi.