Silivrispor Düzcespor
İstanbul’da oynanacak 3.lig müsabakasında Silivrispor Düzcespor maçını Trabzon Bölgesinden Tolga Sancak,Soner Akgün,Yakup Bulut yönetecek.Cumartesi  günü saat 13 30 da  müsabaka Silivri sahasında oynanacak.Düzcespor’da Hakan ve Alperen’in sakatlığı yüzünden bu maçta görev alamayacaklar.Kaptan Serkan’ın cezası bitmiş durumda Düzcespor Silivirspor karşısına Kalede İbrahim savunmada Hüseyin,Zihni,Umut,Serkan,orta sahada Furkan,Mehmet Talha,Burak Seres,Mehmet Mert,Murat Akgül,Murat Aydın şeklinde çıkması bekleniyor.Düzcespor taraftarları müsabakayı seyretmek için sosyal medyada çağrı yaparak müsabakaya gitmek istediklerini söylüyorlar.
        Kaynaşlı Belediyespor-Sivrikaya Sinerjispor
Cumartesi günü saat 13 00 de kaynaşlı sahasında oynanacak müsabakada iki takımda müsabakaya hafta sonu çalışmalarıyla  bitirdi.İki takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.Spor otoriteleri bu müsabakada kazananın büyük bir avantaj yakalayacağını söylediler.
      Çilimli Belediyespor- Üçköprüspor
Pazar günü Çilimli ilçe sahasında saat 13 00 de oynanacak. Çilimli Belediyespor geçen hafta sonu mağlubiyetin yarasını sarmak isteyecek.Üçköprüspor ise sürpriz  yapmak peşinde olacak.Üçköprüspor’un Teknik sorumlusu Muhittin Durmaz müsabakaya puan almak için çıkacaklarını amaçlarının Çilimli’den puan veya puanlar dedi.
    Pırpırspor-Yığılcaspor
Çilimli ilçe sahasındaki müsabaka saat 15 00 de başlayacak.Pırpırspor Yığılcaspor karşısında puan almak için uğraşırken Yığılcaspor Teknik sorumlusu Cengiz Yazıcı Haber merkezimize  bu deplasmandan mutlaka üç puan almak zorundayız dedi. İki takım arasındaki bu müsabakanın sonuncu en çok merak edilen müsabakalar arasında gösteriliyor.
 Aydınpınarspor Behçeköyspor
Pazar günü şıralık sahasında saat 15 00 de oynanacak müsabakada Aydınpınarspor bütün hazırlıklarını üç puan üzerine kurduğunu Bahçeköyspor ise ilk puanını almak için mücadele edeceklerini beyan etmelerine karşı mücadele seyir zevki yüksek müsabakalarından bir tanesi olacağa benzemekte.
               Özsüt Avlayanspor- Düzce Belediyespor
Cumartesi günü Nurettin Zafer stadında  saat 15 00 de oynanacak Özsüt Avlayanspor Düzce Belediyespor müsabakası iki takım içinde önemli iki takım henüs ligte puanla tanışamadı bu müsabakada puan alan takım biraz rahatlayacak olması bu maçın önemi fazla olmasına sebeb gösteriyor.
             Düzcespor U 19 Zonguldak Kömürspor U 19
Pazar günü saat 16 00 da Nurettin Zafer stadında müsabakada Düzcespor U 19 takımı iki müsabakada 1 puan topladı Düzcespor U 19 iki müsabakada iyi oynamasına rağmen müsabakalardan 1 puan toplamıştı Düzcespor U 19 takımı bu müsabakada şansızlığını kırma peşinde olacak.