Bu haftasonu futbolseverleri birbirinden çekişmeli karşılaşmalar bekliyor. Sizler için cumartesi ve pazar günü öne çıkan karşılaşmaları derledik.

Süper Amatör Ligi'nin zirvesini ilgilendiren karşılaşmalar bu hafta cumartesi gününe sığdırıldı. Yenilgisiz lider Düzcespor saat 14:00'te Çilimli Belediyespor deplasmanına konuk olurken takipçisi Sivrikaya Sinerjispor Nurettin Zafer Stadı'nda saat 18:30'da Üçköprü önünde galibiyet kovalayacak.

1.Amatör Ligi B grubu lideri Aydınpınarspor da cumartesi saat 14:00'te Şıralık Stadı'nda oynanacak karşılaşmada grubun son sırasında yer alan Kuyudüzü'nü ağırlayacak. Tüm maçlarını kazanan Aydınpınarspor bu maça da ağır favori olarak çıkıyor.

Pazar günü ise ilimizi Bölgesel Amatör Ligi'nde temsil eden ekiplerimiz sahne alacak. İki ekibimiz de bu hafta Eskişehir temsilcileriyle karşılaşıyor.

İkinci yarıya fırtına gibi giren ve oynadığı 3 karşılaşmayı da galip kapatan Beyköy Belediyespor zirve yürüyüşünde zorlu bir karşılaşmaya çıkıyor. Eskişehir Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz galip gelmesi durumunda ilk dört içerisinde kendisine yer bulacak.

Diğer temsilcimiz Akçakocaspor ise kendisinden bir basamak geride yer alan Eskişehir Sağlıkspor ile Akçakoca İlçe Sahası'nda karşılaşacak. Ikinci yarıya istediği gibi başlayamayan temsilcimizin mücadelesi saat 13:30'da başlayacak.