Hafta sonu süper amatör ligde şampiyonluk hedefleyen Çilimli Belediyespor, Aydınpınarspor’la karşılaşmış Belediyespor Aydınpınarspor’u son saniye golüyle yenmişti. Karşılaşmada ortaya çıkan sonuçtan çok müsabakanın hakemi Nihat Hartlı’nın kararları konuşuldu.

Maça iki takımda kontrollü futbol anlayışı ile başladı. İlk yarıda Çilimli Belediyespor ve Aydınpınarspor girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince takımlar soyunma odalarına golsüz berabere girdiler. İkinci yarıya Çilimli Belediyespor biraz baskılı başlasa da Aydınpınarspor savunması rakibine gol izni vermedi. Müsabakanın hakemi Nihat Hartlı 90 dakikanın sonuna 4 dakika ilave ekledi.

Hakem Hartlı, dört dakikalık süre dolmasına karşılık maçı yedi dakika uzattı. Çilimli Belediyespor son dakika atağında golü bulunca Aydınpınarspor oyuncuları maçın hakemine itirazda bulundular. İtirazlar sonucu Hartlı, Aydınpınarsporlu üç oyuncuyu kırmızı kart ile cezalandırdı. Bu olaylardan sonra maçı bitiren Müsabakanın hakemi Aydınpınarspor yöneticilerinden ve oyuncularından tepki gördü.