Geçtiğimiz hafta sonu 2.Amatörde oynanan Özbalatlıspor-Kutlu Köyü Gençlikspor maçının ardından bir grubun saldırısına uğrayan Hakem Yakup Yel’e sahip çıkan bir açıklamada Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Düzce Şubesi ve Düzce İl Hakem Kurulu’ndan geldi.

İnsanlık dışı olayı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirten Hakem Kurulu, yaptıkları açıklamada; “Bu vahşet karşısında hakem camiasının yanında bulunan, desteklerini ileten ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm amatör kulüplere ve taban birliklerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu hafta sonu oynanması gereken 2. Amatör müsabakalarının yaşanan çirkin saldırıdan dolayı oynatmayan ASKF ‘ye, Tertip komitesine, TFF il temsilcisine, TÜFAD başkanlığına ve Saha Komiserleri Derneği Başkanlığına teşekkürü bir borç biliriz.

Yapılan bu hain saldırının hukuki anlamda sonuna kadar takipçisi olacağımızın, olayın faillerinin en ağır şekilde gerekli cezayı almaları konusunda tüm gücümüzle ve kararlılıkla mücadele edeceğimizin tüm hakem camiasının ve Düzce kamuoyunun bilmesini istiyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Spor servisi