Amatör Süper Lig'de 26. haftada oynanacak olan Köprübaşıspor-Pırpırspor, Koçyazıspor-Bahçeköyspor, Taşköprüspor-Yığılcaspor müsabakaları güvenlik tebirlerinin yetersiz olması sebebiyle hakemler tarafından tatil edildi.

Aynı saatte oynatılması plananlanan maçlar için takımlar hazır şekilde sahada ilk düdüğü beklemeye başladı. Maçlarda görev alacak hakemler takımların son maçları olması ve ligdeki konumların kritik olmasından dolayı taşıdığı önemi gerekçe göstererek maçta yaşanacak herhangi bir olayda görevli personelin yetersiz kalacağını belirterek karşılaşmaya çıkmadı.

Düzce ASFK Başkanı Erdoğan Bıyık iptal edilen müsabakalarla ilgili olarak “Biz ve Düzce İl Futbol temsilcisi alınan karara müdahale edemeyiz. Bütün yetki hakemlerdedir. “ dedi. Hakem Derneğinden Mustafa Yılmaz ise “Hakem arkadaşlarımız bu iptal edilen müsabakalarda yeterince güvenlik tedbiri olmamasından dolayı maçları iptal etti.” dedi. Yılmaz müsabaların önemini bildikleri için şehir dışında ikamet eden hakemleri görevlendirdilerini söyledi. Ertelenen maçların önümüzdeki hafta oynanacağı öğrenildi.

Haber:Y.SEVER