Sportmence programına telefon bağlantısıyla konuk olan Beyköy Belediyespor Teknik Sorumlusu Mustafa Yıldırım ligde oynadıkları son karşılaşmayı ve hakemin gösterdiği kötü yönetimi eleştirdi. 



Yıldırım maça iyi başladıklarını belirtti. Verilmeyen golleri için ise rakibe önlemin yanına bundan sonra hakemlere de önlem almaları gerektiğini söyleyip sert eleştirilerde bulundu. Yıldırım, "Rakip takımda kaleci ve stoperin pozisyonda aynı topa çıkarak çarpışmaları sonucu top oyuncumuzun önünde kaldı. Hakem o bariz golü iptal etti. Bundan sonra rakip oyunculara nasıl önlem alıyorsak hakemlere de önlem gerektiğini düşünüyorum" dedi.



Teknik Sorumlu Yıldırım hakemin Kütahya'ya yakın olan Afyon'dan tayin edilmesinin yanlış olduğunu aynı şekilde kendi maçlarına Düzce'ye yakın illerin hakeminin verilmesini istemediği vurguladı. 


Yıldırım, maçları artık hakemlerin almaya başladığını yapacak birşeylerinin kalmadığını söyledi. "Kütayha taraftarı hakeme müthiş bir baskı yaptı. Maçı yöneten hakem genç bir hakem. Golümüzü vermedi. Maçtan sonra hakem oyuncumuz Uğur'a kusura bakma demiş. Rakibin oyuncusu penaltı değil dedi. Bu durumda biz daha ne yapabiliriz ki. Ben oyuncularımı nasıl motive edip maç alacağım. Maçlarımızı rakipler değilde hakemler almaya başladı"


Yıldırım ayrıca, ligde kendilerinin canının hakemlerden çok fazla yandığını bu yüzden 5 puan kaybettiklerini rakiplerinin aynı sıkıntıları yaşamalarını istemedikleri ifade etti.

HABER:Y.SEVER