Müsabaka Nurettin Zafer Stadı’nda oynandı. Her iki takımın taraftarları ve tarafsız seyircilerinin bulunduğu müsabakada Nurettin Zafer Stadı bayram yeri gibi oldu. İlk bölümlerde iki takım da sert oyun oynamayı tercih etti.

İlk 20 dakikada iki takım da orta saha şeklinde geçen maçta birbirlerine diş geçiremedi. 22’nci dakikada Tolga, sağ taraftan aldığı topla 2 kişiyi çalımlayarak ceza sahasına girdi. Kaleciyi de geçerek topu boş kaleye yolladı ve Hamidiyespor’u 1-0 öne geçirmeyi başardı. 31’inci dakikada Üçyolspor Kadir ile durumu 1-1 yaptı. 35’inci dakikada Berk, Hamidiyespor’u tekrar 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Hamidiyespor’un 2-1 galibiyeti ile bitti.

İkinci yarıya Üçyolspor daha atak, Hamidiyespor ise galibiyeti korumak adına savunma yaptığı görüldü. 63’üncü dakikada Üçyolspor’dan bir oyuncu ikinci sarı karttan oyun dışı kalınca müsabakaya Üçyolspor 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Oyunda 10 kişi ile gol arayan Üçyolspor maçın 70’inci dakikasında kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. İlerleyen dakikalarda iki takım da gol ararken maçın 89’uncu dakikasında kullanılan serbest vuruş sonucunda Üçyolspor beraberlik golünü bulup durumu 2-2 yaptı. Müsabaka uzatmaya gidecek derken ani bir kontra sonucunda Hamidiyespor oyuncusu ceza sahasının dışında topa çok sert vurarak durumu 3-2 yaptı.

Bu golden sonra maçın hakemi müsabakayı bitirerek şampiyon Hamidiyespor dedi. Müsabakadan sonra Hamidiyespor taraftarları ile şampiyon takımının idarecileri ve oyuncuları sarmaş dolaş oldular.