TÜFAD’ın antrenörlere yönelik düzenlediği eğitim seminerine katılan Düzcespor ve Kervan Doğsanspor’un başarılı takım kaptanlarından Adanaspor Sportif Direktörü Nurettin Koç Haber merkezimize Düzcespor’a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 14 yaşından beri futbolun içinde olan ve Düzce’den ayrıldıktan sonra çeşitli kulüplerde çalıştıktan sonra üç yıldır Adanaspor’da sportif Direktörlük görevini sürdüren Koç, Adanaspor’da yakaladıkları başarıdan söz ederek Düzcespor’un yeni sezon için atması gereken adımları aktardı. “Düzcespor’da şuanda şartların ne olduğunu bilmiyorum. Eskiden Düzce’mizden çok iyi oyuncular çıkıyordu.  Çünkü bizim genlerimizde var. dedi. Düzcespor’da futbolun içinden gelenler ile 3-5 yıllık planlama yapılabilir. Biraz sabır gerekiyor. Türkiye’de çok az bütçe ile akıllı bir şekilde çok şeylerin yapılabiliyor ama planlama yapılmazsa Karşıyaka ve Urfaspor gibi büyük bütçelerle plansız bir iş yapıldığında ise küme bile düşebiliyorsun”

Adanaspor Sportif Direktörü Nurettin Koç Düzcespor yönetiminin futbolun içinden gelen kişilere güvenerek iyi bir planlama yapması gerektiğini aktararak açıklamalarını sürdürdü. “Düzce zor bir yer. Bunu aşmak gerekir. Hatır gönül ile oyuncu alınmaz. İyice araştırmak gerekir. Bu hatırı yapan takımlar başarılı olamıyor. Çok büyük zarar ediyorlar.”

Düzcespor için elimden geleni yapmaya hazır bir Düzceli olduğunu söyleyen Koç, Düzce TÜFAD semineri sayesinde arkadaşlarını görmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Düzce TÜFAD tarafından başarılı teknik adam Nurettin Koç’a TÜFAD yönetim kurulu üyesi Kenan Şereflioğlu tarafından bir plaket verildi.

Haber:M.YILDIRIM