Düzcespor 26 Ekim Cumartesi günü saat:13.30’da karşılaşacağı 68 Aksaray Belediyespor müsabakanın hazırlıklarını 18 Temmuz stadında Teknik Direktör Adem Neboğlu idaresinde gerçekleştirdi. 13.30’da başlayan idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra 5’e 2 ile devam etti. Şut çalışması sonrasında müsabakanın son taktik çalışması, yapılan çift kale maçı ile sona erdi.

Öncü RTV spor servisinin sorularını cevaplayan Neboğlu, öncelikle geçen hafta sonunda oynanan Yeni Orduspor müsabakasının değerlendirmesini yaptı. İçerde oynadığımız müsabakada maalesef istediğimiz neticeyi alamadık. Futbolcularla yaptığı toplantı da alınan 1 puanında önemine vurgu yaptı pirince giderken evdeki bulgurdanda olmayalım benzetmesini yaparak, 68 Aksaray deplasmanına puan ve puanlarla dönmek için gideceklerini ve yenemiyorsan yenilmemek düşüncesiyle sahada üst düzey mücadele ederek mutlu bir şekilde ayrılmak istediklerini, 68 Aksaray’ın da benzer özellikler taşıdığını bizim gibi az gol atan ve az gol yiyen bir ekip olduğunu rakibimizi iyi analiz ettiklerini ve o gün futbol şansı kimin yanındaysa o takımın maçı kazanmak için ön planda olduğunu ifade etti.


Sakat ve cezalı oyuncuların durumları ile ilgili sorduğumuz soruya da cevap veren Neboğlu şunları söyledi. Stoperimiz Burak Koçer ve Ahmet Maran’ın cezalı olduklarını, Fırat Hekimoğlu, Abdulsamet Can ve Necati Baş’ında hafif sakatlıklarının olduğunu ifade ederek bu demek değil ki sahaya eksik oyuncuyla çıkacağız fakat bu oyuncuların yokluklarını arayacağız yine tekrarlıyorum sahaya 11 kişi ile çıkacağız.


Kafilenin yola ne zaman çıkacağını soran spor servisimiz, Cuma sabahı sabah 08.00’da kahvaltı yaparak 09.00 gibi karayolu ile deplasmana hareket edeceklerini 6-7 saat
sürecek yolculuk sonrası Aksaray’da otelde konaklayarak maç saatini bekleyeceklerini ifade eden Neboğlu taraftarlarımızı mutlu edecek skorla Düzce’ye dönmek istediklerini söyledi.